logga

Aktivitetsplan för RTPK/Falun

2018-02-14

Tisdagen den 27 februari 2018 kl 14.00 är det dags för vårt nästa möte i TVSeniorerna.

Vi är då inbjudna till Kulturskolan som är inrymd i våra gamla lokaler i f d Folkets Hus. Ingela Barksjö kommer att ta hand om oss och berätta om kulturskolans verksamhet och hon kommer också att ordna med eftermiddagsfika.

Vi träffas ca 13.55 vid ingången till teatern mot å-sidan. Kom i tid, annars finns risk för att du blir utestängd och inte hittar oss.

Det kommer att bli en nostalgitripp att besöka våra gamla lokaler som är ombygda och uppfräschade. T o m ljusgården lär ha fått en ansiktslyftning.

Tisdagen den 27 mars 2018 planeras en utflykt till Insjön och troligen till Insjöns Hotell för att äta lunch och lyssna till vad Tommy Persson har att berätta om SR:s historia. Närmare info kommer senare.

Tisdagen den 12 juni 2018 kl 12.00-14.00 har jag bokat in Slussbruden för den årliga lunch-kryssningen. Skriv in den dagen redan nu i almanackan.

Vill också påminna om årsmöte och vårlunch i Stockholm torsdagen den 26 april 2018. Jag har redan fått in sju anmälningar och har betällt tågbiljetter. Är det någon mer som vill följa med på en dagsresa till Stockholm?? Anmäl i så fall snarast till mig. Resan betalas av RTPK men den subventionerade lunchen får man själv betala.

KOM IHÅG ATT BETALA MEDLEMSAVGIFTEN 200 KR TILL
PLUSGIRO NR 40 24 62-6.

Jag åker den här veckan till Stockholm för att diskutera vår budget för 2018. Det är viktigt att vi behåller vårt medlemsantal och även får med nya pensionärer.

Hälsningar
Birgitta